Sophie La Girafe Fresh Touch Box Σόφι η καμηλοπάρδαλη 0m+ μηνών 516910

  • Άτοκες Δόσεις
SKU: 815967

Sophie la girafe

Διαθεσιμότητα:
Αναμένεται
22,90€
Αγορά
Παραλαβή στο κατάστημα

Περιγραφή

Η Sophie la girafe γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1961 ... Η ημέρα της Αγίας Σοφίας. Ήταν μια άμεση επιτυχία. Η Sophie έγινε γρήγορα "must have" στα προϊόντα πρώτης ανάγκης του μωρού. Σχεδιασμένο για να διεγείρει τις αισθήσεις και να απαλύνει τα ούλα, οι γονείς αναγνώρισαν αμέσως τα οφέλη αυτής της μικρής καμηλοπάρδαλης για το παιδί τους.

Με απλή από στόμα σε στόμα, η φήμη του μικρού girafe εξαπλώθηκε. Η Vulli, μια εταιρεία που εδρεύει στο Rumilly στην περιοχή Haute-Savoie της Γαλλίας, συνέχισε να κρατάει το ζήλευτο μυστικό για το πώς γίνεται αυτό το παιχνίδι θαυμασμού. Η Sophie la girafe εξακολουθεί να παράγεται "παραδοσιακά" μέχρι σήμερα, μια διαδικασία που περιλαμβάνει περισσότερες από 14 χειρωνακτικές λειτουργίες.

Φτιαγμένο από 100% φυσικό καουτσούκ που προέρχεται από το δέντρο Hevea, τα εύκαμπτα, ανανεώσιμα, φυσικά υλικά και το μη τοξικά χρώμα της Sophie σημαίνουν ότι είναι ασφαλές και φυσικό οδοντοφυΐας για το μικρό σας.

Από την ίδρυσή της το 1961, η Sophie la girafe έχει μοιραστεί πάνω από 50 εκατομμύρια μωρά (και γονείς!) Παγκοσμίως με τη φυσική της ομορφιά και γοητεία και το ρετρό της στυλ έχει εξασφαλίσει ότι έχει παραμείνει στη μόδα για πάνω από 50 χρόνια.

Διαστάσεις : 3 x 9 x 18 cm

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;

Newsletter