Στην περιοχή των Χανίων παρουσιάζονται καθυστερήσεις στις αποστολές μέσω speedex courier Δωρεάν μεταφορικά για τις παραγγελίες από 50€*

Ασφάλεια Συναλλαγών

Για να εξασφαλίσουμε την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, χρησιμοποιούμε τεχνολογία SSL - 256bit (Secure Sockets Layer) με πιστοποίηση από την AlphaSSL. H AlphaSSL είναι ο πλέον αξιόπιστος φορέας για την ασφάλεια συναλλαγών μέσω του internet, σε παγκόσμια κλίμακα. Σε οποιοδήποτε σημείο της ιστοσελίδας ζητείται η εισαγωγή προσωπικών στοιχείων, η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί την τεχνολογία SSL, ώστε τα προσωπικά σας δεδομένα να διακινούνται κρυπτογραφημένα στο διακομιστή μας.

H κρυπτογράφηση SSL 256bit, χρησιμοποιεί κλειδί μεγέθους 256bit το οποίο είναι το ασφαλέστερο που υπάρχει σήμερα στην τεχνολογία SSL.

Η www.koudounistra.gr έχει πιστοποιηθεί από την εταιρία GlobalSign, μια από τις διεθνώς αναγνωρισμένες Certificate Authorities.

Μπορείτε να διαπιστώσετε αν βρίσκεστε σε ασφαλή σύνδεση βλέποντας το λουκέτο που εμφανίζεται στον browser σας. Στον Internet Explorer 6 εμφανίζεται ένα λουκέτο στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης σας. Στους υπόλοιπους browsers (Internet Explorer 7, Mozilla Firefox, Opera κ.τ.λ.) εμφανίζεται πάνω δεξιά στο τέλος της γραμμής διευθύνσεων.

Newsletter