Στην περιοχή των Χανίων παρουσιάζονται καθυστερήσεις στις αποστολές μέσω speedex courier Δωρεάν μεταφορικά για τις παραγγελίες από 50€*

Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


Οι αποστολές πραγματοποιούνται στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στην διεύθυνση που έχετε επιλέξει κατά την διάρκεια της παραγγελίας. Η αποστολή των παραγγελιών πραγματοποιείται με την μεταφορική εταιρία που έχετε επιλέξει κατά την διάρκεια της παραγγελίας.


ΈΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


Τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ως εξής:


Οι αποστολές εντός Ελλάδος ΔΕΝ επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής, εφόσον η αξία της παραγγελίας σας υπερβαίνει τα πενήντα (50,00€) Ευρώ*.

Εάν η αξία της παραγγελίας σας είναι χαμηλότερη των πενήντα (50,00€) Ευρώ, αυτή επιβαρύνεται με τρία ευρώ και εικοσιπέντε λεπτά (3,25€) για αποστολές σε όλη την Ελλάδα.


*Εξαιρούνται ορισμένα προϊόντα από την κατηγορία Βρεφικό & Παιδικό δωμάτιο, ανταλλακτικά και προϊόντα που είναι σε προσφορά.


Η Κύπρος απαλλάσσεται από την υπηρεσία δωρεάν αποστολής. Η χρέωση της αποστολής εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος των ειδών που περιέχονται στο καλάθι αγορών σας. Σε κάθε περίπτωση η ιστοσελίδα μας υπολογίζει αυτόματα και σας ενημερώνει για το κόστος αποστολής κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας.


Η παράδοση μέσω πρακτορείου μεταφορών πραγματοποείται επί πεζοδρομίου για τις περιοχές εντός πόλης. Για τις εκτός πόλης/απομακρυσμένες περιοχές η παράδοση πραγματοποιείται από την αποθήκη του εκάστοτε πρακτορείου μεταφορών.


Η παραδοση μέσω Ελτα πραγματοποιείται κατ'οίκον εφόσον υπάρχει διεύθυνση και αριθμός, διαφορετικά η παράδοση ολοκληρώνεται στο κατάστημα Ελτα της περιοχής σας.


ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ


Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται εντός 1-5 εργασίμων ημερών (Δευτέρα έως Παρασκευή). Σε περιόδους προσφορών και εκπτώσεων ενδέχεται να χρειαστούν 2 ημέρες για διακίνηση εμπορευμάτων στο δίκτυο μας.


Όταν η παραγγελία σας παραδοθεί στην εταιρία ταχυμεταφορών, θα λάβετε ένα ενημερωτικό e-mail με τον αριθμό της αποστολής (tracking code). Με αυτόν τον αριθμό έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε την εξέλιξη της αποστολής σας μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρίας ταχυμεταφορών.


Σας γνωρίζουμε ότι σε περίπτωση οποιασδήποτε έλλειψης θα ενημερωθείτε εντός 6 ημερών για τυχόν Ακύρωση παραγγελίας στο τηλέφωνο ή email που έχετε δηλώσει, και η παραγγελία θα ακυρωθεί αυτομάτως.


Σε περίπτωση που απουσιάζετε από την διεύθυνση παράδοσης, η εταιρία ταχυμεταφορών θα σας αφήσει ειδοποιητήριο που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο στο οποίο πρέπει να καλέσετε, για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.


Newsletter