ISO Κρεμαστή Κούνια Με Σχοινιά Κάθισμα Κουνιας για Κήπο έως 43x16.5x175cm Κόκκινο 6310

  • Άτοκες Δόσεις
SKU: 817227

ISO TRADE

Διαθεσιμότητα:
Εξαντλημένο
11,10€
Ειδοποιήστε με
Παραλαβή στο κατάστημα

Περιγραφή

Κάθισμα από ανθεκτικό πλαστικό. Τα μεταλλικά στοιχεία εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα και ασφάλεια. Τα ανθεκτικά σχοινιά διασφαλίζουν ότι η κούνια δεν θα σπάσει.

Ελαφρύ - το χαμηλό βάρος καθιστά εύκολη τη μεταφορά και τη μεταφορά.

Θα προσφέρει ψυχαγωγία για τα παιδιά στον ελεύθερο χρόνο τους. θα κάνει τον χρόνο σας ευχάριστο τόσο στο σπίτι όσο και έξω.

Χαρακτηριστικα

  • κόκκινο χρώμα

  • πιστοποιητικά: CE, EN 71

  • ηλικία: 3+

  • διαστάσεις (μήκος / πλάτος / ύψος): 43 / 16,5 / μέγ. 175 εκ

  • βάρος: 900 γρ
Η κούνια με σχοινί είναι ένα φανταστικό προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να διασκεδάζει για τους νεότερους. Θα προσφέρει όχι μόνο ψυχαγωγία, αλλά και θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε συντονισμό και κινητικότητα. Τοποθετημένο στην ύπαιθρο, το παιδί θα χαρεί να απολαύσει τη γοητεία της υπαίθρου.

Οι κούνιες μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνες τους ή σε συνδυασμό με άλλες κατασκευές. Θα λειτουργήσει καλά στον κήπο, στη βεράντα, αλλά και ως συμπληρωματικό στοιχείο για ανάρτηση από τη δομή της παιδικής χαράς. Προσαρμόζεται σε διάφορες καιρικές συνθήκες, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Το κάθισμα είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό, ανθεκτικό στις μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες, όπως ηλιακό φως, βροχή ή χαμηλή θερμοκρασία. Το κάθισμα είναι ειδικά σχεδιασμένο, καθιστώντας το άνετο και ευχάριστο στη χρήση. Το παιδί κάθεται σταθερά και μπορεί να κουνιέται με ασφάλεια.

Η συναρμολόγηση της κούνιας είναι εξαιρετικά απλή και δεν απαιτεί περίπλοκες δραστηριότητες ή εμπειρία. Μια πλαστική κούνια σε σχοινιά είναι ελαφριά και έχει μικρό μέγεθος, πράγμα που σημαίνει ότι η μεταφορά της ή η μεταφορά της σε ένα ταξίδι δεν είναι σημαντικό πρόβλημα. Τα ανθεκτικά σχοινιά και τα μεταλλικά, στερεά στοιχεία στερέωσης εγγυώνται την ασφάλεια του παιδιού και διασφαλίζουν ότι η κούνια δεν θα σπάσει.

Η κούνια σίγουρα θα φέρει πολλή διασκέδαση, θα διαφοροποιήσει τον ελεύθερο χρόνο σας και θα διώξει την πλήξη. Αυτή είναι μια εξαιρετική μορφή διασκέδασης. Η χρήση του είναι καθαρή ευχαρίστηση, όπου κι αν βρίσκεστε. Στο σπίτι, στον κήπο ή σε ένα ταξίδι, θα είναι τέλειο παντού. Η κούνια είναι ιδανική για δώρο.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;

Newsletter