Cybex Melio Βρεφικό Καρότσι 6.1 kg Cotton White 522002659

  • Δωρεάν Μεταφορικά
  • Άτοκες Δόσεις
SKU: 817993

Cybex

Διαθεσιμότητα:
Κατόπιν παραγγελίας
499,90€
Αγορά
Παραλαβή στο κατάστημα

Περιγραφή

Το Melio είναι το εξαιρετικά ελαφρύ καρότσι μας για τη μεγάλη πόλη. Τώρα διαθέτει τη ζώνη με ένα τράβηγμα για να ασφαλίζει το παιδί σας σε δευτερόλεπτα και μια φωλιά νεογνού για άνεση από την αρχή της ζωής του.

Εξαιρετικά ελαφρύ

Η απόλυτη ελαφρότητα για την πόλη. Τα εξαιρετικά ελαφριά καροτσάκια μας Melio χειρίζονται και κάνουν ελιγμούς σαν όνειρο - ακόμα μεγαλύτερη ευκολία για την αστική σας ζωή.

Αναπνεύσιμη πλάτη

Ανοιξιάτικο πλέγμα που αναπνέει αφήνει το δροσερό αεράκι να κυκλοφορεί μέσα από την πλάτη, διατηρώντας το παιδί σας φρέσκο τις ζεστές μέρες.

Ρύθμιση ζώνης με ένα τράβηγμα

Ασφαλίστε το παιδί σας σε δευτερόλεπτα. Το ένα χέρι είναι το μόνο που χρειάζεστε για να προσαρμόσετε τη ζώνη στην τέλεια θέση αγκαλιάς.

Σύστημα ταξιδιου

Ένα καρότσι, τέσσερις τρόποι για να περπατήσετε. Συνδέστε ένα Melio Cot, Cocoon S, βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου ή μια μονάδα καθίσματος για να το προσαρμόσετε για κάθε ταξίδι.

Ανάκλιση πλάτης με το ένα χέρι 

Ξαπλώστε την πλάτη σε μια πλήρως επίπεδη θέση, για βέλτιστη στήριξη από τη γέννηση. Τέσσερις ρυθμίσεις ανάκλισης προσφέρουν εξατομικευμένη άνεση για κάθε βόλτα.

Αναστρέψιμη μονάδα καθίσματος

Αντιμετωπίστε το μωρό σας προς το μέρος σας για να απολαύσετε πολύτιμες στιγμές δεσμού. Όταν είναι έτοιμοι να εξερευνήσουν τον κόσμο μπροστά, η αλλαγή της κατεύθυνσης του καθίσματος είναι γρήγορη και εύκολη.

Συμπαγές δίπλωμα

Οι συμπαγείς αναδιπλωμένες διαστάσεις κάνουν το καρότσι εύκολο να αποθηκευτεί και να πάει, είτε βρίσκεστε σε τρένο, στο γυμναστήριο ή σε μια ζεστή καφετέρια.

Αντηλιακό XXL κουβούκλιο

Προστατέψτε το παιδί σας από τις καιρικές συνθήκες σε εξωτερικούς χώρους με το υπέρτατο αντηλιακό XXL. Το προστατευτικό ύφασμα UPF50+ προστατεύει από το φως του ήλιου και δύο δικτυωτά παράθυρα αφήνουν τον καθαρό αέρα να κυκλοφορεί.

Ανάρτηση στους τροχούς

Η ανάρτηση στους πίσω τροχούς και τα αμορτισέρ στους μπροστινούς τροχούς εξομαλύνουν πεζοδρόμια, κράσπεδα και λιθόστρωτα – επιπλέον ευελιξία για εσάς και αδιάκοπο ύπνο για το παιδί σας.

Φωλιά νεογέννητου

Προστατευτικό, υποστηρικτικό και αναπνεύσιμο. Η αφαιρούμενη νεογέννητη φωλιά επιτρέπει στα μικρότερα μωρά να οδηγούν με ασφάλεια και άνεση, προσαρμόζοντας την ανάπτυξή τους για τους πρώτους έξι μήνες της ζωής τους. Περιλαμβάνεται με κάθε καρότσι Melio σε αντίστοιχο χρώμα.

Προδιαγραφές:

  • Εύρος ηλικίας: Από τη γέννηση έως περίπου. 3 ετών Βάρος παιδιού: Μέγ. 15 κιλά
  • Με το κομψό και λεπτό προφίλ του, το νέο εξαιρετικά ελαφρύ καρότσι Melio διευκολύνει από ποτέ την μπουτίκ, το brunch και τη ζωή στη μεγάλη πόλη.
  • Με βάρος μόλις 6,1 κιλά αλλά με πλήρη γκάμα εύχρηστων χαρακτηριστικών, το Melio είναι ο απόλυτος σύντροφος για κάθε περιπέτεια στην πόλη.
  • Το αναπνεύσιμο πλέγμα φέρνει παραδεισένια δροσερά αεράκια τις ζεστές μέρες και η ζώνη με ένα τράβηγμα σάς βοηθά να ασφαλίσετε το παιδί σας σε δευτερόλεπτα.

Διαστάσεις – Ανοιχτό

Μήκος 820 - 910 mm
Πλάτος 490 mm
Ύψος 965 - 1070 χλστ
Βάρος 6,1 kg

Διαστάσεις – Διπλωμένο

Μήκος 590 mm
Πλάτος 490 mm
Ύψος 290 χλστ
Βάρος 6,1 kg

Οδηγίες φροντίδας:

Υφασμάτινα καλύμματα πλένονται στο πλυντήριο στους 30 °C

Συμβατό με:

Ένα πλαίσιο, τέσσερις επιλογές. Πέραν του τυπικού καθίσματος καροτσιού, το πλαίσιο Melio είναι συμβατό με τα βραβευμένα μας βρεφικά καθίσματα αυτοκινήτου, το Melio Cot και το Cocoon S.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;

Newsletter