Medela Solo Hands-free Επαναφορτιζόμενο Ηλεκτρικό Θήλαστρο Μονής Άντλησης 101045514

  • Δωρεάν Μεταφορικά
  • Άτοκες Δόσεις
  • 2Χρόνια Εγγύηση
SKU: 2024-00614

Medela

Διαθεσιμότητα:
Διαθέσιμο σε 10 έως 30 ημέρες
240,00€
Αγορά
Παραλαβή στο κατάστημα

Περιγραφή

Ηλεκτρικό θήλαστρο μονής άντλησης Solo™ Hands-free της Medela: η ιδανική λύση hands-free για περιστασιακή άντληση. Η κομψή, συμπαγής και διαισθητική αντλία Solo™, σε συνδυασμό με το Hands-free Collection Cup Medela – ανατομικά σχεδιασμένο για να υποστηρίζει αποτελεσματική έκφραση γάλακτος, εξαιρετικά ελαφριά* για άνεση και εύκολο καθάρισμα με μόνο τρία μέρη.



Το Solo™ Hands-free συνοδεύεται από το μοναδικό φορετό κύπελλο συλλογής Medela που προσφέρει:


  • Σχεδιασμένο για να ταιριάζει στο σχήμα του στήθους σας για να υποστηρίζει την αποτελεσματική έκφραση του γάλακτος και τη μέγιστη άνεση.
  • Εξαιρετικά ελαφρύ: με μόνο 76 γραμμάρια, είναι από τα ελαφρύτερα διαθέσιμα, σχεδιασμένο για να χωράει άνετα και διακριτικά στο σουτιέν σας.
  • 3 μέρη, εύκολο στο καθάρισμα: εύκολο στη συναρμολόγηση και στο πλυντήριο πιάτων, κάνοντας την άντληση λιγότερο χρονοβόρα.
  • Διαφανής σχεδίαση: Διευκολύνει τον έλεγχο της σωστής τοποθέτησης της θηλής στο τούνελ, αποτρέποντας το τρίψιμο και υποστηρίζοντας την αποτελεσματική έκφραση του γάλακτος. Το διαφανές κύπελλο σάς βοηθά να παρατηρήσετε πότε και πώς ρέει το γάλα σας και να μετρήσετε τον όγκο σας στο τέλος της άντλησης.
  • Συνδεσιμότητα: Απολαύστε αυτόματη παρακολούθηση συνδέοντας με την εφαρμογή Medela Family™ – τον προσωπικό σας βοηθό που παρέχει αυτόματη παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, εξατομικευμένο περιεχόμενο που βασίζεται στην επιστήμη, καθώς και έξυπνα εργαλεία και συμβουλές άντλησης.
  • Διαισθητικός έλεγχος: με μόνο 4 κουμπιά, η αντλία hands-free Solo™ είναι διαισθητική στη χρήση και εύκολη στον έλεγχο.


Φορέστε το μαζί με το σουτιέν θηλασμού


Με τη συμπαγή και ελαφριά σχεδίασή της, η αντλία Hands-free Solo™ με το φορητό κύπελλο συλλογής γάλακτος είναι σχεδιασμένη για μητέρες που πρέπει να έχουν την ελευθερία να κινούνται ενώ αντλούν. Το κύπελλο του Solo™ Hands-free χωράει άνετα στα περισσότερα σουτιέν θηλασμού, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να παραμένετε hands-free για μια εντελώς χαλαρή εμπειρία άντλησης ή πολλαπλών εργασιών, δείτε το Keep Cool Bra και το σουτιέν νοσηλείας 3 σε 1.


Σχηματισμένο για να ταιριάζει, σχήμα για να λειτουργεί


Μοναδικός σχεδιασμός που βασίζεται στην ανατομία των μαστών που θηλάζουν, προσφέροντας μεγάλη υποστήριξη στο στήθος και ιδιαίτερα στο κάτω μέρος του μαστού που περιέχει τον ευαίσθητο ιστό παραγωγής γάλακτος.1, 2


Περισσότερο γάλα, περισσότερη άνεση


Οι περισσότερες ασπίδες θήλαστρου έχουν γωνία 90°. Το Solo™ Hands-free Collection Cup έχει σχεδιαστεί με την επιστημονικά αποδεδειγμένη τεχνολογία γωνίας 105° για να δημιουργήσει μια πιο φυσική εφαρμογή και να μειώσει την πίεση στο στήθος, με αποτέλεσμα καλύτερη αφαίρεση γάλακτος και περισσότερη άνεση.3, 4


Απόλυτη διακριτικότητα, άνεση και ευκολία


Στα 76 g, το Hands-free wearable cup συλλογής είναι από τα ελαφρύτερα διαθέσιμα. Το Solo™ Hands-free δεν θα σας βαρύνει. Σας δίνει την ευελιξία να ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο στη λίστα υποχρεώσεων σας.


Εύκολο στη συναρμολόγηση, εύκολο στο καθάρισμα


Μόνο τρία μέρη για καθάρισμα και πλυντήριο πιάτων για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία.


Ένας αξιόπιστος ειδικός στη σίτιση με μητρικό γάλα για 60+ χρόνια


Η Medela σας φέρνει το νέο μονό ηλεκτρικό θήλαστρο Solo™ Hands-free, μοναδικά σχεδιασμένο για να ταιριάζει στα περισσότερα σχήματα στήθους και σουτιέν θηλασμού.


Μία αντλία, δύο τρόποι άντλησης

Η ευελιξία και η ελευθερία να επιλέξετε πώς θέλετε να αντλήσετε. Τώρα μπορείτε να μεταβείτε από την κλασική (PersonalFit Flex™) στην άντληση στήθους χωρίς χέρια. Το κύπελλο συλλογής γάλακτος χωρίς χέρια Solo™ συνδέεται γρήγορα και ξεκινά την άντληση, δίνοντάς σας την ανώτερη εμπειρία άντλησης που έχουν εμπιστευτεί εκατομμύρια μητέρες από τη Medela.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;

Newsletter