ISO Σετ Ζωγραφικής 86τμχ με Βαλιτσάκι Μεταφοράς 9173

SKU: 817193

TOYMARKT

Διαθεσιμότητα:
Εξαντλημένο
6.7 €
6,29€
Κέρδος 6%
Ειδοποιήστε με
Παραλαβή στο κατάστημα

Περιγραφή

86 ΕΙΔΗ - με μεγάλη ποικιλία από 12 κραγιόνια, 24 μαρκαδόρους, 12 λαδοπαστέλ, 12 παστέλ κεριών, 12 μπογιές ακουαρέλας, πινέλο, σφουγγάρι, μολύβι, ψαλίδι, ξύστρα, κόλλα, χάρακα και χρωματιστούς συνδετήρες το παιδί θα δημιουργήσει εύκολα τα περισσότερα εκλεπτυσμένα, δημιουργικά και πρωτότυπα έργα.

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΒΑΛΙΤΣΑ - το όλο πράγμα τοποθετείται σε μια βαλίτσα, χάρη στην οποία η μεταφορά του πλήρους περιεχομένου είναι απλή και άνετη. Επιπλέον διαθέτει λαβή για άνετη μεταφορά. Αφού βάψετε τα αυθεντικά σκεύη, μπορείτε να γεμίσετε με επιτυχία τη βαλίτσα με τα δικά σας νέα αξεσουάρ.

ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ - οι ξεχωριστές θήκες παρέχουν εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στα απαραίτητα πράγματα, καθώς και διασφαλίζουν την προστασία τους και κρατούν τη βαλίτσα σε τάξη. μπορούμε εύκολα να το πάρουμε μαζί μας, π.χ. στο σχολείο, σε εξωτερικούς χώρους ή για ιδιωτικά μαθήματα.

UNIVERSAL - το προϊόν είναι κατάλληλο για χρήση ανεξάρτητα από το φύλο. Το σετ συνιστάται για ατομική χρήση στο σπίτι και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί, για παράδειγμα, σε μαθήματα τέχνης ή ως εξοπλισμός για ιδιωτικά σχολεία που προσφέρουν μαθήματα σχεδίου.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ηλικία: 3+; αριθμός στοιχείων στο σετ: 86; Διαστάσεις διπλωμένης βαλίτσας (μήκος / πλάτος / ύψος): 33,5 / 3,5 / 27 cm; βάρος σετ: 495 g.

ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ

ηλικία: 3+
αριθμός στοιχείων στο σετ: 86
Διαστάσεις διπλωμένης βαλίτσας (μήκος / πλάτος / ύψος): 33,5 / 3,5 / 27 cm
βάρος σετ: 495 g

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

βαλίτσα
12 μολύβια
24 χοντρές μαρκαδόροι
12 λαδοπαστέλ
12 παστέλ κεριών
12 ακουαρέλες
σφουγγάρι
γόμα
βούρτσα
ψαλίδια
μολύβι
ξύστρα
κόλλα
χαρακας
6 χρωματιστοί συνδετήρες

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;

Newsletter