Cybex Lemo Παιδική Καρέκλα Φαγητού Pearl Pink 522001535

  • Δωρεάν Μεταφορικά
  • Άτοκες Δόσεις
  • 2Χρόνια Εγγύηση
SKU: 2024-00256

Cybex

Διαθεσιμότητα:
Κατόπιν παραγγελίας
239,00€
Αγορά
Παραλαβή στο κατάστημα

Περιγραφή

Σχεδιασμένο για ζωή, το Lemo είναι μια διαχρονική καρέκλα για σχεδόν κάθε ηλικία. Ξεκινήστε όταν το μικρό σας είναι 3 ετών και προσαρμόστε το αβίαστα καθώς μεγαλώνει. Νικητής στο Öko-Test 6/2023, με βαθμολογία «Πολύ Καλή» για εργονομία, ασφάλεια και ποιότητα υλικού.


Προδιαγραφές:


  • Εύρος ηλικίας με Bouncer Nest (διατίθεται χωριστά): Από τη γέννηση έως 6 μηνών
  • Εύρος ηλικίας με Lemo Learning Tower Set (διατίθεται χωριστά): Από 1 έως 5 ετών (περίπου 25 κιλά)
  • Εύρος ηλικίας ως αυτόνομη καρέκλα: Από 3 έως 99 χρόνια


ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ


Από τρία έως και 99 ετών: Το παιδικό καρεκλάκι Lemo είναι ένα διαχρονικό έπιπλο για σχεδόν κάθε ηλικία. Η αυτόνομη καρέκλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόλις το μικρό σας είναι περίπου. τριων χρονων. Κάθε φορά που το παιδί σας έχει μια έκρηξη ανάπτυξης, μπορείτε να το προσαρμόσετε αβίαστα με το ένα χέρι και χωρίς να απαιτούνται εργαλεία. Τα χωριστά διαθέσιμα αξεσουάρ σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε την καρέκλα Lemo στις ανάγκες σας. Προσθέστε ένα Lemo Bouncer Nest για άνετη άνεση από τη γέννηση ή ένα σετ Lemo Learning Tower για εξερεύνηση και κοινωνική ανάπτυξη για μεγαλύτερα παιδιά.


Το Lemo 3-in-1 ήταν Νικητής στο Öko-Test 6/2023. Το Öko-Test αξιολογεί τα προϊόντα που συναντούν οι άνθρωποι στην καθημερινή τους ζωή, διασφαλίζοντας ότι οι καταναλωτές και το περιβάλλον παραμένουν προστατευμένα. Το Lemo κέρδισε τις αξιολογήσεις "Πολύ Καλό" για την εργονομία, την ασφάλεια και την απουσία επικίνδυνων ουσιών.


Συμβατό με:

Σετ αντάπτορα Lemo Bouncer Nest Lemo Lemo Comfort Inlay Lemo Harness Lemo Learning Tower

Υλικά

Κάθισμα, υποπόδιο & πλάτη: Ξύλο οξιάς

Σκελετός: Αλουμίνιο & πλαστικό



Αβίαστη προσαρμογή


Δεν απαιτούνται εργαλεία και χρειάζεται μόνο ένα χέρι για να ρυθμίσετε το ύψος και το βάθος του καθίσματος και του υποπόδιου της καρέκλας. Έτσι μπορείτε εύκολα να το προσαρμόσετε σε οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας και σε οποιοδήποτε στάδιο της ανάπτυξης του παιδιού σας.



Από τη γέννηση έως τα 99 έτη


Το Lemo είναι η καρέκλα για όλη την οικογένεια, χάρη σε μια σειρά από διαμορφώσεις που σας βοηθούν να το προσαρμόσετε για κάθε ηλικία. Για τα μωρά, το Lemo Bouncer Nest μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτόνομο σε βάση ή να τοποθετηθεί στην καρέκλα. Το Baby Set τα βοηθά να καθίσουν όρθια μόλις είναι έτοιμα και το Lemo Learning Tower Set βοηθά τα μεγαλύτερα παιδιά να εξερευνήσουν το περιβάλλον τους.



Sitting to Standing


Βυθίστε τα παιδιά σας σε οικογενειακές δραστηριότητες μετατρέποντας την καρέκλα σας Lemo σε πύργο εκμάθησης. Το σετ Lemo Learning Tower Set κάνει κλικ στην καρέκλα σας Lemo σε δευτερόλεπτα, επιτρέποντας στο παιδί σας να εξερευνήσει το περιβάλλον του.


Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;

Newsletter