Cybex Sirona G i-Size PLUS έως 105cm 360° Περιστροφή Beach Blue 523001213

  • Δωρεάν Μεταφορικά
  • Άτοκες Δόσεις
  • 2Χρόνια Εγγύηση
SKU: 2024-00018

Cybex

Διαθεσιμότητα:
Διαθέσιμο σε 10 έως 30 ημέρες
299,90€
Αγορά
Παραλαβή στο κατάστημα

Περιγραφή

Ένα κάθισμα αυτοκινήτου που βλέπει προς τα πίσω που είναι κατασκευασμένο για προστασία, με 50% υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας¹. Το Sirona G i-Size έχει περιστροφή 360° καθιστώντας την επιβίβαση τόσο απλή.


Η ενσωματωμένη γραμμική προστασία πλευρικής πρόσκρουσης και ο σφαιρικός αερισμός κρατούν το παιδί σας πιο ασφαλές και πιο δροσερό.


Προδιαγραφές


Εύρος ηλικίας: Από περίπου. 3 μηνών έως 4 ετών (από τη γέννηση με ένθετο νεογέννητου - διατίθεται χωριστά)


Ύψος παιδιού: 61 - 105 cm (από 40 cm με ένθετο νεογέννητου)


Βάρος παιδιού: Μέγ. 19 kg


Κανονισμός έγκρισης: UN R129/03


Συμβατό με:


Βάση Isofix G - διατίθεται χωριστά

Βάση ποτηριού καθίσματος αυτοκινήτου

Sirona G Line Newborn Inlay ένθετο νεογέννητου

Sirona G Line Summer Cover καλοκαιρινό κάλυμμα

SensorSafe 4-in-1 Kit Toddler Ασφάλεια ζώνης anti-escape


Οδηγίες φροντίδας:


Τα υφασμάτινα καλύμματα πλένονται στο πλυντήριο στους 30°C


360° Άνεση & Ασφάλεια


Πείτε γεια στα ταξίδια με όψη προς τα πίσω με το κάθισμα αυτοκινήτου CYBEX Sirona G i-Size, με έως και 50% υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας¹ για το παιδί σας. Η καινοτόμος περιστροφή 360° κάνει την επιβίβαση και την αποβίβαση τόσο πιο απλή για τους γονείς, καθώς το παιδί τοποθετείται σε πολύ πιο εύχρηστη θέση.

Μόλις επιβιβαστούν, θα είναι δροσερά και άνετα ανεξάρτητα από τον καιρό, με ένα σφαιρικό σύστημα εξαερισμού με ειδικό διχτυωτό ύφασμα που αυξάνει την ικανότητα αναπνοής κατά έξι². Ένα έξυπνα ενσωματωμένο γραμμικό σύστημα προστασίας από πλευρική πρόσκρουση παρέχει βελτιωμένη, ενισχυμένη προστασία σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης.

Ως μέρος της οικογένειας Modular G, η βάση που είχατε για το Cloud G i-Size ταιριάζει τέλεια σε αυτό το κάθισμα: συνεχής ασφάλεια για τα πρώτα τέσσερα χρόνια.


Έως και 50% υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας


Το ταξίδι με όψη προς τα πίσω είναι υποχρεωτικό μέχρι το παιδί σας να γίνει 15 μηνών. Το Sirona G i-Size παρέχει έως και 50% υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας στην όψη της θέσης1. Σε περίπτωση πρόσκρουσης στο μπροστινό μέρος, το σώμα του παιδιού πιέζεται πάνω στο γεμισμένο κέλυφος του καθίσματος αυτοκινήτου, ελαχιστοποιώντας την κίνηση και μειώνοντας τις δυνάμεις στο λαιμό. Μια ασφαλής θέση στην οποία μπορείτε να βασιστείτε μέχρι το παιδί σας να γίνει 4 ετών.



Εύκολη επιβίβαση και αποβίβαση


Ένας καινοτόμος μηχανισμός περιστροφής 360° καθιστά τόσο εύκολο να φέρετε το παιδί σας στη σωστή θέση για να το μπει ή να βγει από το αυτοκίνητο, ακόμα και όταν το κάθισμα είναι ανακλινισμένο. Περιστρέψτε το κάθισμα με το ένα χέρι: πολύ πιο γρήγορα και πολύ καλύτερα για την πλάτη σας.



Μία βάση – δύο καθίσματα: ​Σχεδιασμένο για να καλύψει τα πρώτα 4 χρόνια τους


Ως μέρος της οικογένειας Modular G, το Cloud G i-Size και το Sirona G i-Size εφαρμόζουν και τα δύο στη βάση G. Μόλις το παιδί σας ξεπεράσει το βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου, το Sirona G i-Size τοποθετείται στη βάση με ένα μόνο κλικ. Χάρη στην εγκατάσταση ISOFIX, είναι μια φιλική προς τον χρήστη, ασφαλή βάση για τα πρώτα τέσσερα χρόνια (η βάση G διατίθεται χωριστά).


Βέλτιστος εξαερισμός


Ένα ολοκληρωμένο σύστημα εξαερισμού δημιουργεί ένα υπέροχο περιβάλλον ταξιδιού για το παιδί σας. Η σειρά Plus μας έχει ειδικά ανεπτυγμένο πλέγμα που αναπνέει έξι φορές περισσότερο από τα συμβατικά υφάσματα, αφαιρώντας την πίεση από αυτά τα καυτά, ιδρωμένα ταξίδια.



Πλευρική προστασία


Η βελτιωμένη, ενσωματωμένη γραμμική προστασία πλευρικής πρόσκρουσης σε συνδυασμό με ένα κέλυφος που απορροφά ενέργεια και ένα ειδικά σχεδιασμένο προσκέφαλο προσφέρει στο παιδί σας αυξημένη προστασία σε πλευρική σύγκρουση, διατηρώντας το ασφαλέστερο σε κάθε ταξίδι.


Πάντα σε άνετη θέση


Μπορείτε πάντα να βρείτε την ευτυχισμένη θέση του παιδιού σας χάρη σε πέντε ξεχωριστές ρυθμίσεις ανάκλισης, τόσο στην μπροστινή όσο και στην πίσω θέση. Είναι ειδικά σχεδιασμένα για να διευκολύνουν την προσαρμογή τους στη σωστή γωνία.



Μεγαλώνει με το παιδί σας έως 4 ετών


Το να συμβαδίζετε με το παιδί σας που μεγαλώνει είναι πολύ πιο εύκολο χάρη σε αυτό το προσκέφαλο που ρυθμίζεται σε ύψος. Είναι βέβαιο ότι θα βρείτε ακριβώς τη σωστή θέση για να τα κρατάτε ασφαλή και εξαιρετικά άνετα.



Εύκολη εγκατάσταση


Πρόσθετη σταθερότητα και ασφάλεια στο αυτοκίνητο, με πόδι φόρτωσης για την αποφυγή περιστροφής προς τα εμπρός σε περίπτωση ατυχήματος και φιλικά προς το χρήστη κουμπώματα ISOFIX που συνδέουν τη βάση απευθείας στο σασί του αυτοκινήτου σας.



Εύκολη επιβίβαση


Οι έξυπνα σχεδιασμένες θήκες ζωνών κρατούν μακριά τη ζώνη ασφαλείας και τους ιμάντες καλωδίωσης για να αποφύγετε το παιδί σας να κάθεται κατά λάθος επάνω τους όταν τοποθετείται στο κάθισμα αυτοκινήτου – κάνοντας την όλη διαδικασία πολύ πιο ομαλή και πιο απλή για τους γονείς.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;

Newsletter