Αυτοκόλλητα Τοίχου Για Παιδικό Δωμάτιο Sweet Rainbow X001DGK3A5

  • Άτοκες Δόσεις
SKU: 815824

Walplus

paidika,autokollita,toixou,anemomulos

Διαθεσιμότητα:
Εξαντλημένο
28,90€
Ειδοποιήστε με
Παραλαβή στο κατάστημα

Περιγραφή

Premium υλικό: τα πολύχρωμα αυτοκόλλητα τοίχου ουράνιου τόξου μας είναι κατασκευασμένα από αυτοκόλλητο υλικό PVC, είναι αφαιρούμενα και αδιάβροχα, φιλικά προς το περιβάλλον και μη τοξικά, ασφαλή στη χρήση, ανθεκτικά και δεν ξεθωριάζουν εύκολα, κάνουν το σπίτι σας όμορφο.
Χαριτωμένο και δημιουργικό στυλ: το ουράνιο τόξο αντιπροσωπεύει την καλοσύνη και την ελπίδα. Στολίστε το λοιπόν στο σπίτι σας, θα είστε πάντα χαρούμενοι. Δημιουργήστε εύκολα μια ονειρεμένη και γλυκιά διακόσμηση για τα παιδιά σας και ευχηθείτε στα παιδιά σας ότι καλύτερο όταν λάβουν αυτά τα όμορφα αυτοκόλλητα τοίχου με ουράνιο τόξο.
Εύκολο να κολλήσει και να ξεφλουδίσει: δεν απαιτούνται εργαλεία, αυτοκόλλητο. Απλώς κολλήστε τα αυτοκόλλητα ουράνιου τόξου σε παράθυρα, πόρτες, βαμμένο τοίχο ή σε μια λεία, επίπεδη, στεγνή και χωρίς σκόνη επιφάνεια, η οποία είναι πολύ εύκολο να κολλήσει και να αφαιρεθεί χωρίς να αφήνει υπολείμματα χωρίς να καταστρέφει τους τοίχους σας.
Σκηνές διακόσμησης: Τα διακοσμητικά τοίχου με ακουαρέλα ουράνιο τόξο είναι ιδανικά για τη διακόσμηση παιδικών δωματίων, παιδικών σταθμών, πορτών, τάξεων, αιθουσών παιχνιδιού, βιβλιοθηκών, σαλονιών και πολλά άλλα. Ιδανικό για Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, διακοπές, πάρτι, γενέθλια, γάμο ή καθημερινά για να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;

Newsletter