Akuku Παιδική Κούπα 250ml με Λαβή BPA FREE Elephant A0497

SKU: 816987

Akuku

Διαθεσιμότητα:
Εξαντλημένο
2,32€
Ειδοποιήστε με
Παραλαβή στο κατάστημα

Περιγραφή

Ένα πολύ ελαφρύ φλιτζάνι 250 ml που θα κάνει κάθε γεύμα του μικρού σας πιο ελκυστικό. Ιδανικό για ανεξάρτητο ποτό. Ανθεκτικό σε φθορές. Κατασκευασμένο από ασφαλή υλικά που προορίζονται να έρθουν σε επαφή με τρόφιμα.
Το προϊόν είναι εντελώς απαλλαγμένο από δισφαινόλη Α (0% BPA).
Ιδανικό για να μάθετε πώς να πίνετε ανεξάρτητα.

Να μην χρησιμοποιηθεί φούρνος μικροκυμάτων

Πριν από την πρώτη χρήση, καθαρίστε το προϊόν και στη συνέχεια τοποθετήστε το σε βραστό νερό για 5 λεπτά. Αυτό γίνεται για τη διασφάλιση της υγιεινής.
Για την ασφάλεια και την υγεία του παιδιού σας.

Προειδοποίηση! Το προϊόν δεν είναι παιχνίδι. Χρησιμοποιείτε πάντα αυτό το προϊόν με την επίβλεψη ενηλίκου. Πριν το δώσετε σε ένα παιδί, ελέγξτε προσεκτικά την κατάσταση του προϊόντος. Το συνεχές και παρατεταμένο πιπίλισμα υγρών θα προκαλέσει τερηδόνα. Ελέγχετε πάντα τη θερμοκρασία του φαγητού πριν το τάισμα. Κρατήστε τα εξαρτήματα που δεν χρησιμοποιούνται μακριά από παιδιά. Πετάξτε με τα πρώτα σημάδια βλάβης ή αδυναμίας. Ποτέ μην κολλάτε σε κορδόνια, κορδέλες, κορδόνια ή χαλαρά μέρη των ρούχων. Το παιδί μπορεί να στραγγαλιστεί. Μην το χρησιμοποιείτε εάν υπάρχουν ενδείξεις βλάβης ή αδυναμίας είτε στην αρχική συσκευασία είτε στο προϊόν.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;

Newsletter