Ανταλλακτικό Κάλυμμα Σετ 4 τμχ Προστατευτικό για την λαβή καροτσιού Eco Leather Black 561018

  • Άτοκες Δόσεις
SKU: 817811

OEM Koudounistra

Προστατευτικό κάλυμμα για την λαβή του γονέα στο παιδικό καρότσι.

Διαθεσιμότητα:
Κατόπιν παραγγελίας
21,95€
Αγορά
Παραλαβή στο κατάστημα

Περιγραφή

Άνετη αίσθηση: το αδιάβροχο σετ καλύμματος λαβής καροτσιού είναι λείο και απαλό, με άνετο άγγιγμα που σας βοηθά να χρησιμοποιείτε το καροτσάκι με ασφάλεια, είναι η καλή επιλογή για το καροτσάκι σας.

Υλικά υψηλής ποιότητας: Το κάλυμμα του υποβραχιόνιου του καροτσιού είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας δερμάτινα υλικά και δεν είναι εύκολο να σχιστεί ή να καταστραφεί. Οι γάντζοι με νάιλον πόρπη είναι κατασκευασμένοι από πλαστικό και μέταλλο, το οποίο γεμίζει το καρότσι με ένα άγκιστρο ελατηρίου.

Εύκολη εγκατάσταση: η λαβή με σχέδιο φερμουάρ, η οποία συναρμολογείται και αποσυναρμολογείται εύκολα. Μπορείτε να εγκαταστήσετε γρήγορα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο γάντζος καροτσιού με αντιολισθητική μαγική πόρπη. Κατάλληλο για τσάντες, τσάντες για ψώνια και σακίδιο.

Αξεσουάρ ασφαλείας: η δερμάτινη λαβή του καροτσιού διαθέτει λουράκι καρπού που συνδέει αποτελεσματικά το χέρι με το καροτσάκι. Βεβαιωθείτε ότι το μωρό σας είναι ασφαλές. Εάν πρέπει να πάρετε το μωρό σας να παίξει, αυτή είναι μια καλή επιλογή και ταιριάζει.

Τι παίρνετε: το κάλυμμα λαβής PU με φερμουάρ είναι κατάλληλο για τα περισσότερα καροτσάκια. Αυτό το προστατευτικό κάλυμμα είναι ένας πρακτικός και όμορφος σύντροφος για ταξίδια. Υπάρχουν 2 γάντζοι καροτσιού και 1 λουρί μεταφοράς βραχιολιού.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;

Newsletter