Cybex Solution G i-Fix 15-36kg Beach Blue 522002291

  • Δωρεάν Μεταφορικά
  • Άτοκες Δόσεις
SKU: 817914

Cybex

Διαθεσιμότητα:
Εξαντλημένο
199,00€
Ειδοποιήστε με
Παραλαβή στο κατάστημα

Περιγραφή

Cybex Solution G i-Fix – το πρώτο παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Cybex έως 12 ετών με πατενταρισμένο προσκέφαλο με ανάκλιση.

Το νέο Cybex Solution G i-Fix βασίζεται στο Pallas G, το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές του 2021 και είναι το πρώτο παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου με βάση την ασπίδα πρόσκρουσης που συμμορφώνεται με το πιο πρόσφατο πρότυπο R129 i-Size. Το Solution G είναι ένα παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου 2/3 και συνοδεύει το παιδί σας από την ηλικία των 3 έως 12 ετών με ασφάλεια σε όλα τα αναπτυξιακά στάδια μετά τη βρεφική ηλικία.

Βασικά χαρακτηριστικά με μια ματιά:

Σύσταση ηλικίας: από 3 - 12 ετών / 15 kg - 50 kg / 100 cm - 150 cm
Standard: i-Size (R129/03)
Τρόπος στερέωσης: Isofix
Εγκατάσταση: Λειτουργία με όψη προς τα εμπρός
Ασφάλεια: L.S.P. System Plus (γραμμική προστασία πλευρικής πρόσκρουσης)
Άνεση: μεγάλη διάρκεια ζωής, πατενταρισμένο ανακλινόμενο προσκέφαλο 3 δρόμων, ρύθμιση καθίσματος με το ένα χέρι, σύστημα κυκλοφορίας αέρα, κάλυμμα που πλένεται στο πλυντήριο
Highlight: πρώτο παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Cybex έως 12 ετών με θέση ύπνου
Διαστάσεις: Υ 59-81 x Π 59,5 x Β 40,5 εκ
Βάρος: 7,45 kg


Ασφαλής, γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση

Η στερέωση του Solution G i-Fix με το σύστημα Isofix σας προσφέρει αξιόπιστη ασφάλεια σε κάθε ταξίδι με αυτοκίνητο. Τα άγκιστρα Isofix του Solution G i-Fix προσαρμόζονται εύκολα στα σημεία αγκύρωσης Isofix του οχήματός σας με λίγα μόνο απλά βήματα και το ταξίδι μπορεί να ξεκινήσει ξεκούραστα – γρήγορα, ασφαλή, αξιόπιστα!

Προσαρμόζεται και σε αυτοκίνητα που δεν διαθέτουν Isofix.

Ένα συν στην ασφάλεια με το L.S.P. SystemPlus

Ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια εγγυάται το L.S.P. System Plus. Βοηθά στην απορρόφηση έως και 20% των δυνάμεων πλευρικής πρόσκρουσης που συμβαίνουν σε περίπτωση ατυχήματος. Το απορροφητικό κέλυφος του παιδικού καθίσματος αυτοκινήτου εξουδετερώνει επίσης τις δυνάμεις που προκύπτουν σε περίπτωση πρόσκρουσης και έτσι προστατεύει ακόμη περισσότερο το παιδί σας.

Περισσότερη άνεση χάρη σε μια ακόμα πιο ασφαλή θέση ύπνου

Με το Solution G i-Fix, το παιδί σας θα νιώθει πάντα εξαιρετικά χαλαρό όταν βρίσκεται εν κινήσει. Είναι το πρώτο παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Cybex έως 12 ετών με θέση ύπνου. Η πατενταρισμένη ρύθμιση κλίσης 3 κατευθύνσεων του προσκέφαλου διασφαλίζει ότι το κεφάλι και ο λαιμός του παιδιού σας παραμένουν σε ασφαλή θέση. Ακόμη και όταν το παιδί σας παίρνει έναν υπνάκο, το κεφάλι του δεν θα γέρνει προς τα εμπρός. 

Προσκέφαλο με ρυθμιζόμενο ύψος – τέλεια προσαρμογή σε κάθε στάδιο της ανάπτυξης των μικρών σας
Επιπλέον, το νέο Solution G i-Fix διαθέτει προσκέφαλο ρυθμιζόμενο σε ύψος και εύκαμπτα πλαϊνά φτερά. Αυτά βοηθούν να διασφαλιστεί ότι το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στο μέγεθος του παιδιού σας. Το ύψος του προσκέφαλου μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα στο μέγεθος του παιδιού σας, ενώ τα εύκαμπτα πλαϊνά φτερά υπόσχονται μέγιστη άνεση σε κάθε στάδιο της ανάπτυξης του μικρού σας.

Το καλύτερο κλίμα σε κάθε εποχή

Το συνολικό πακέτο του Solution G i-Fix συμπληρώνεται από το περίτεχνο σύστημα εξαερισμού. Αυτό επιτρέπει μια ροή αέρα ψύξης να κυκλοφορεί μέσω του παιδικού καθίσματος αυτοκινήτου, η οποία αποτρέπει τη συσσώρευση θερμότητας και εξασφαλίζει μια άνετη θερμοκρασία ακόμα και τις ζεστές μέρες.

Αξιολογήσεις

rania kaymenaki
22/01/19

Αξιόπιστη επικοινωνία και ταχύτατη εκτέλεση παραγγελίας

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;

Newsletter