Malatec Ονυχοδρόμιο Γατόδεντρο 49x49x170cm Καφέ 00002779

  • Δωρεάν Μεταφορικά
  • Άτοκες Δόσεις
SKU: 817327

Malatec

Διαθεσιμότητα:
Εξαντλημένο
109,00€
Ειδοποιήστε με
Παραλαβή στο κατάστημα

Περιγραφή

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ - το δέντρο μας έχει μια πρόσθετη βάση στήριξης στον τοίχο, καθιστώντας το ασφαλές και πολύ πιο σταθερό από τα δέντρα των ανταγωνιστών. Τώρα η γάτα σας μπορεί να εγκατασταθεί με ασφάλεια στην πιο ψηλή πλατφόρμα, να πάρει έναν υπνάκο και να ονειρευτεί νέες περιπέτειες χωρίς να ανησυχεί για την ανατροπή του δέντρου.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ - ο στύλος γρατσουνίσματος είναι κατασκευασμένος από σχοινί σιζάλ φυτικής προέλευσης, το οποίο είναι κατασκευασμένο από ίνα αγαύης. Είναι οικολογικό και επομένως ασφαλές για τα κατοικίδια μας. Το σύνολο ολοκληρώνεται με βάση καλυμμένη με απαλή γούνα.

DRAPAK ΜΕ 5 ΕΠΙΠΕΔΑ - το ξύσιμο σε μορφή δέντρου έχει ύψος 170 cm, έχει χωριστεί σε 5 ορόφους, μέσα από τους οποίους η γάτα μπορεί να κινείται ελεύθερα και να τεμπελιάζει, αλλά και να καραδοκεί και να παίζει με άλλες γάτες. Μια συμπαγής δομή με φαρδιά βάση εξασφαλίζει τη σταθερότητα του στύλου γρατσουνίσματος. Το κύριο πλεονέκτημα του δέντρου είναι ένα άνετο σπίτι με δύο σκαλοπάτια που οδηγούν σε αυτό. Το γατάκι θα μπορεί να ξεκουραστεί ελεύθερα. Υπάρχουν τέσσερα χνουδωτά ποντίκια στο δέντρο, τα οποία διεγείρουν την περιέργεια της γάτας και ενθαρρύνουν τη γάτα να παίξει ή να κυνηγήσει. Ένα από αυτά τοποθετημένο σε ένα ελατήριο τοποθετήθηκε στη βάση του γρατσουνιού, τα άλλα στον 4ο και 5ο όροφο του δέντρου.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ - ο στύλος γρατσουνίσματος διακρίνεται από έναν μοντέρνο και άνετο σχεδιασμό, χάρη στον οποίο θα φαίνεται καλός σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Ένα δέντρο γάτας θα ταιριάζει τέλεια σε κάθε εσωτερικό σχέδιο - ανεξάρτητα από το στυλ ή τα αξεσουάρ.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - χρώμα: καφέ και λευκό, διαστάσεις (ύψος / πλάτος / μήκος): 170x90x49cm; βάρος: 18 κιλά

ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ

χρώμα: Καφέ και λευκό
Μέγιστη. φορτίο: 18 κιλά
βάρος: 18 κιλά

ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:

ύψος: 170 cm
πλάτος: 90 cm
βάση: 49 cm x 49 cm
διάμετρος στύλων: 6,0 cm
διάμετρος άνω πλατφόρμας: 26,5 cm
αριθμός επιπέδων: 5
υλικά: σχοινί σιζάλ, μαλακό βελούδινο,

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;

Newsletter