ISO Σετ με 2 Προστατευτικά Επίπλων από Γρατζουνιές Γάτας 45x30cm 15378

SKU: 817323

ISO TRADE

Διαθεσιμότητα:
Εξαντλημένο
5,95€
Ειδοποιήστε με
Παραλαβή στο κατάστημα

Περιγραφή

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ - οι γδαρμένες ταπετσαρίες επίπλων δεν θα είναι πλέον το πρόβλημά σας όταν κολλήσει πάνω τους μια προστατευτική μεμβράνη ενάντια σε μια γάτα. Θα προστατεύσει την ταπετσαρία από τα αιχμηρά νύχια της γάτας και ταυτόχρονα είναι διαφανής, έτσι σας επιτρέπει να διατηρήσετε μια ελκυστική εμφάνιση των επίπλων.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ - Το προστατευτικό φύλλο για έπιπλα διακρίνεται από πολύ υψηλή αντοχή και αντοχή στα αιχμηρά νύχια της γάτας. Το αυτοκόλλητο καθαρίζεται επίσης εύκολα - όταν λερωθεί ή σκονιστεί, απλώς σκουπίστε το με ένα πανί και θα φαίνεται ξανά άψογο.

ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ - Είναι ένα πολύ πρακτικό αυτοκόλλητο φύλλο για έπιπλα, το οποίο, αν χρειαστεί, μπορεί να κοπεί ελεύθερα για να εφαρμόζει τέλεια στην επιφάνεια. Μπορεί να κολληθεί σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια, συμπεριλαμβανομένων όχι μόνο επίπλων, αλλά και θυρών ή τοίχων.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ - Η προστατευτική μεμβράνη για έπιπλα κολλάει πολύ καλά στην ταπετσαρία και δεν αποσπάται από μόνη της, αλλά ταυτόχρονα δεν αφήνει ίχνη πάνω της όταν την ξεκολλάμε από την επιφάνειά της μετά από λίγο.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ :

χρώμα: διαφανές
διαστάσεις: 45/30 εκ
Βάρος: 0,080 kg
βάρος στη συσκευασία: 0,124 kg

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ:

προστατευτική μεμβράνη Χ 2
10 πινέζες

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;

Newsletter