ISO Σαμαράκι Σκύλου Γιλέκο Μαύρο Medium 52 - 64cm Μαύρο 00016151

SKU: 817316

ISO TRADE

Διαθεσιμότητα:
Εξαντλημένο
5,20€
Ειδοποιήστε με
Παραλαβή στο κατάστημα

Περιγραφή

Χωρίς πίεση - η παρουσιαζόμενη ζώνη για σκύλους είναι ένα αξεσουάρ χωρίς πίεση που παρέχει τη μέγιστη άνεση και ασφάλεια κατά τη διάρκεια της βόλτας. Χάρη σε αυτά, το κατοικίδιο ζώο σας θα αισθάνεται ελαφρύ, ευχάριστο και άνετο - Η ζώνη δεν συμπιέζει το στήθος και το λαιμό.

ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ - ισχυρή ζώνη χωρίς πίεση με πρόσθετη λαβή από υλικά υψηλής ποιότητας: PP, πολυεστέρας και βαμβάκι, χάρη στα οποία το προϊόν είναι συμπαγές και ανθεκτικό και θα χρησιμεύσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ - Η ζώνη σκύλου χωρίς πίεση μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα, χάρη στην οποία θα είναι δυνατή η γρήγορη προσαρμογή του μεγέθους στην περιφέρεια του λαιμού και του στήθους του κατοικίδιου ζώου σας. Η ζώνη είναι επίσης εξοπλισμένη με πρόσθετη λαβή και άγκιστρο κορδονιού

ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - η ζώνη του σκύλου είναι εξοπλισμένη με ανακλαστικά στοιχεία, καθήκον των οποίων είναι να διασφαλίζουν την ασφάλεια - ειδικά κατά τη βόλτα με το κατοικίδιο ζώο σας μετά το σκοτάδι - τότε το ζώο θα είναι πολύ πιο ορατό.


Υλικό: PP + πολυεστέρας + βαμβάκι
χωρίς πίεση
κλειδαριά στις πόρπες
ανακλαστικός
κλιπ κορδονιού
πρόσθετη λαβή
εύκολο να προσαρμοστεί
βάρος σκύλου έως 30 κιλά
περιφέρεια λαιμού: 45-56 cm
περιφέρεια στήθους: 52-64 cm
Βάρος: 0,161 kg

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;

Newsletter