OEM Κουρτίνα Rainbow Με Τρουκς 100x130 Με Cut Out Αστέρια 1τμχ - Pink

  • Δωρεάν Μεταφορικά
  • Άτοκες Δόσεις
SKU: 817016

oem

Υπέροχη ονειρική κουρτίνα για παιδικό δωμάτιο με αστέρια που διαπερνά το φως.

Διαθεσιμότητα:
Κατόπιν παραγγελίας
54,90€
Αγορά
Παραλαβή στο κατάστημα

Περιγραφή

Κομψή σχεδίαση: Η κουρτίνα έχει απλό σχεδιασμό και άνετη αίσθηση αφής. Οι κουρτίνες με τα πλούσια χρώματα μπορούν να ταιριάξουν με το δωμάτιό σας. Αυτό δίνει στο εσωτερικό σας μια μοντέρνα και εκλεπτυσμένη πινελιά. Τα αστέρια είναι κούφια, γεγονός που δημιουργεί ένα αστραφτερό αποτέλεσμα στο φως του ήλιου και το εξωτερικό στρώμα από ελαφρύ ύφασμα γάζας είναι ευάερο και απαλό και συμβάλλει στη ρομαντική διάθεση.

Απόδοση σκιάς: αυτή η ροζ πράσινη λευκή κουρτίνα συσκότισης με κρίκους εμποδίζει το φως. Οι κουρτίνες εμποδίζουν τη διαφυγή της θερμότητας. Αυτές οι θερμομονωτικές κουρτίνες λειτουργούν επίσης ως φράγματα θορύβου που μειώνουν τον θόρυβο των πολυσύχναστων δρόμων και περιοχών για ένα άνετο περιβάλλον ύπνου.

Φανταστικό υλικό: Οι κουρτίνες συσκότισης Freyamy είναι κατασκευασμένες από ελαφρύ πολυεστέρα γάζας. Είναι απαλά, ντραπέ, κομψά και έχουν πολύ λεία αίσθηση. Διακοσμούν τέλεια το σπίτι σας. Ιδανικό για το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο, το παιδικό δωμάτιο κ.λπ.

Διαστάσεις και ποσότητα: (Υ x Π) 130 x 100 cm, σετ 2. 8 μεταλλικές οπές ανά κουρτίνα (εσωτερική διάμετρος: 4 cm). Αυτές οι κουρτίνες είναι ιδιαίτερα πρακτικές. Είναι κατάλληλα για τα περισσότερα κοντάρια κουρτινών της αγοράς. Μπορείτε να σύρετε αυτές τις κουρτίνες ομαλά.
Συνιστούμε να παραγγείλετε ένα πλάτος κουρτίνας, το οποίο είναι 1,5 έως 2,6 φορές το πλάτος της ράγας κουρτινών.

Πλύσιμο στο πλυντήριο με κρύο νερό, μη χλωρίνη.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;

Newsletter