ISO Επιτραπέζιο LED Φωτιστικό Παιδικού Δωματίου με τηλεχειριστήριο USB Dog Λευκό 15143

  • Άτοκες Δόσεις
SKU: 814449

ISO TRADE

Διαθεσιμότητα:
Εξαντλημένο
14,90€
Ειδοποιήστε με
Παραλαβή στο κατάστημα

Περιγραφή

4 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑΣ Ι. 16 ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ - το γατάκι σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τον φωτισμό στις ανάγκες του παιδιού. Έχει έως και 4 λειτουργίες φωτεινότητας. το πιο φωτεινό σας επιτρέπει ακόμη να διαβάσετε ένα παραμύθι πριν πάτε για ύπνο, ενώ το πιο σκοτεινό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φωτιστικό - δεν θα βλάψει τα μάτια του παιδιού και θα εξασφαλίσει έναν ήσυχο και ασφαλή ύπνο. Η δυνατότητα επιλογής του χρώματος του φωτός μεταξύ 16 επιτρέπει τη δημιουργία μιας ασυνήθιστης ατμόσφαιρας στο παιδικό δωμάτιο.
Η λάμπα αλλάζει χρώματα όταν αγγίζεται στο έδαφος ή με ελαφρώς ισχυρότερη δόνηση. Μπορείτε να το ελέγξετε με το τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνεται. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να σβήσετε τη λάμπα από την ανοιχτή πόρτα στο δωμάτιο του παιδιού χωρίς τον κίνδυνο ότι το μωρό θα ξυπνήσει.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ - στρογγυλεμένα σχήματα, λείες άκρες θα επιτρέψουν την ασφαλή ρύθμιση της λάμπας στο δωμάτιο του παιδιού, χωρίς τον κίνδυνο το παιδί, για παράδειγμα, να κόψει ένα δάχτυλο. Είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από εύκαμπτη σιλικόνη, χάρη στην οποία είναι ανθεκτικό και δεν σπάει - δεν απειλεί την ασφάλεια. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα της λάμπας είναι ότι δεν εκπέμπει καμία μυρωδιά!

GIFT IDEA FOR PLAY - μια λάμπα σε σχήμα λαγουδάκι, τέλεια ως δώρο για ένα παιδί, μπορείτε να παίξετε με αυτό σαν ένα κανονικό λαστιχένιο ειδώλιο. Ένα τέτοιο δώρο σίγουρα θα φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπο κάθε παιδιού, αγόρια και κορίτσια.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - Λευκό χρώμα. υλικό: σιλικόνη? αριθμός χρωμάτων φωτισμού: 16; αριθμός λειτουργιών φωτεινότητας: 4; λειτουργία μετάβασης χρώματος: ναι λειτουργία παράλειψης χρώματος: ναι γρήγορη μετάβαση χρώματος: ναι αργή μετάβαση χρώματος: ναι τροφοδοσία: μπαταρία λιθίου 1200mAh. φόρτιση: μέσω καλωδίου USB. τύπος φωτός: LED ισχύς: 0.5W μήκος καλωδίου: 75cm διαστάσεις (μήκος / πλάτος / ύψος): 14/10 / 9εκ. βάρος: 0,2 kg βάρος με συσκευασία: 0,275 kg.


άσπρο χρώμα
υλικό: σιλικόνη
αριθμός χρωμάτων φωτισμού: 16
αριθμός λειτουργιών φωτεινότητας: 4
λειτουργία μετάβασης χρώματος: ναι
λειτουργία αναπήδησης χρώματος: ναι
γρήγορη μετάβαση χρώματος: ναι
αργή μετάβαση χρώματος: ναι
τροφοδοσία: μπαταρία λιθίου 1200mAh
φόρτιση: μέσω καλωδίου USB
τύπος φωτός: LED
ισχύς: 0,5 W
μήκος καλωδίου: 75εκ
διαστάσεις (μήκος / πλάτος / ύψος): 14/10 / 9εκ
βάρος: 0,2 κιλά
βάρος του σετ με συσκευασία: 0,275 kg

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες αξιολογήσεις

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;

Newsletter