Malatec Μαγνητική Κλειδαριά για Ντουλάπια - Συρτάρια 4τμχ 18541

  • Άτοκες Δόσεις
SKU: 817218

Malatec

6 προστατευτικά πρίζας με κλειδί αφαίρεσης

Διαθεσιμότητα:
Εξαντλημένο
10,30€
Ειδοποιήστε με
Παραλαβή στο κατάστημα

Περιγραφή

Η μαγνητική προστατευτική ασφάλεια της Malatec εμποδίζει τα παιδιά να ανοίξουν τις πόρτες των συρταριών και των ντουλαπιών.

Η ασφάλεια όχι μόνο προστατεύει από την παγίδευση μικρών δακτύλων, αλλά επίσης εμποδίζει τα παιδιά να έχουν πρόσβαση στα περιεχόμενα της ντουλάπας (π.χ. για χημικά, εργαλεία κ.λπ.)

Tοποθετείται με μια ισχυρή κολλητική ταινία διπλής όψεως. Η εγκατάσταση είναι απλή και συνίσταται στην απολίπανση της επιφάνειας του ντουλαπιού και τη συγκόλληση των στοιχείων προστασίας. Αρκεί να τοποθετήσετε δύο μέρη στο καπάκι εγκατάστασης, σκίζοντας την ταινία που ασφαλίζει την κόλλα από το μπλοκάρισμα και κολλώντας την προστασία. Το καπάκι εγκατάστασης επιτρέπει την απλή και γρήγορη συναρμολόγηση χωρίς πρόσθετα εργαλεία

H κλειδαριά είναι τοποθετημένη στο εσωτερικό, χάρη στην οποία είναι αόρατη στο παιδί. Το κλείδωμα ανοίγει με ένα ειδικό μαγνητικό κλειδί που περιλαμβάνεται στο σετ.

οποθετείται σε ανοιγόμενα ντουλάπια, συρτάρια και σύστημα συρόμενων θυρών. Lockout μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε ντουλάπες, καθώς και σε ντουλάπες στο χολ, ντουλάπια στα δωμάτια/κουζίνα ή στο γκαράζ.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

άσπρο χρώμα
υλικό: πλαστικό
διαστάσεις ασφαλείας: 4x2,5x4 cm
διαστάσεις επικάλυψης: 4,8 x 4,6 x 4,2 cm
βάρος: 1 τεμάχιο: 15 γρ
βάρος στη συσκευασία: 104g.


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

4 κλειδαριές
το κλειδί
μαγνήτης κλειδιού
καπάκι στερέωσης

Αξιολογήσεις

Ειρήνη Σ.
04/11/22

Εξαιρετικά! Από τις πιο έξυπνες λύσεις!

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

Πως βαθμολογείτε αυτό το προϊόν;

Newsletter